Ajoittain pystyimme puhumaan muista asioista taas paljonkin, nautin niistä hetkistä, vaihtaen ajatuksia ja miettien yhdessä ratkaisuja. Jossain vaiheessa aloin seurata, että paraneminen on pysähtynyt. Väkisinkin miettii, kuinka paljon alkoholilla on osuutta tähän. Mutta yllättäen tuskallisinta oli ne hetket, kun näin toisen touhuavan yhdessä ja yksin selvinpäin. Aivan huomaamatta tunteet heräävät, naisen tunteet. Se suojamuuri, jonka olet rakentanut suojelemaan itseäsi kaatuu. Yleensä siinä vaiheessa tapahtuu jotain. Niin nytkin. Seurasin ilolla rakennusprojektia jota ei tarvinnut edes koko ajan humalassa tehdä. Olisin tahtonut niin viettää yönkin yhdessä, mutta työni vuoksi jouduin lähtemään kotiin.

 

Epämääräinen intuitio jyskyttää takaraivossa. Monta kysymystä, oletko tulossa ? Ei ehkä kannata, kun tulee riitaa.. Sovitaan että tulen seuraavana päivänä, hän on aatellut kuitenkin ”jäädä veljen luokse” yöksi. Joten minä lähden aamulla käymään, ajatuksena että jos on veljen luona niin saan kerrankin siivota rauhassa paikat. Tiellä jo näen tutut autot, auton jonka ei pitäisi olla paikalla. Kysyessäni molempien kuullen, että kuinka voit tehdä niin, että pyydät minua ensin ja sen jälkeen vaihtoehto kakkosta, sanoit ettei se niin mene. Mieluummin vietän aikaa toisen kanssa. Sen jälkeen kun on tämän toisen saanut pois kuulemasta, sanookin, että sinä et halunnut, sinä itse sanoit tietäväsi, että jollen itse tule niin hän pyytää jotain toista. Kyllä, olen todennut mutta en ole luvannut tätä. Millainen nainen tietoisesti makuuttaa itseään miehen vieressä, jonka tietää olevan kaiken muun ajan jonkun toisen kanssa ? Joka menee keskellä yötä, kun toinen kutsuu humalassa, ja jos minä päätänkin yllättäen tulla samaan aikaan, lähtee kuin varkain pois. Palatakseen muutaman tunnin päästä, keskellä yötä, kun minä lähden. Millainen isä laittaa lapsensa valehtelemaan. Kuulin samaan syssyyn samalle päivälle, että tämä nainen on ollut myös yhden kerran paikalla muutama päivä aiemmin, kun lapset ovat olleet. Luulen, että tästä kaikesta eniten loukkaa tuo. Seksi, se ei satu. Mutta se, että ..

 

Ja kuinka monesti olen pyytänyt ja vaatinut, että ole rehellinen. Haluatko olla jonkun toisen kanssa ? Haluatko, että siirryn sivuun ? Kerro minulle, niin teen sen. Rakastan sinua niin paljon, että jos tahdot päästä vapaaksi sen saat. Mutta ole REHELLINEN. Kanna vastuusi.