Raskaiksi käy nämä päivät. Yöt ovat hankalia. Kipulääkityksen kanssa minimillä, epäilen että tarkoituksella aiheutan itselleni lisää kärsimystä ? Tein myös tunnelukkotestin, ja se sai niin kiukkuiseksi, etten ole sitä edes kokonaan loppuun lukenut saati jatkanut eteenpäin. En tiedä, mikä siinä nosti kiukkua pintaa. No, totta kyllä, on myös pms- oireilua menossa joka saa käyttäytymään muutenkin hullusti (ja syömään suklaata järkyttäviä määriä)

En saanut vastauksia kysymyksiin jotka minulle olisivat olleet tärkeitä. Epämääräisen viestin että tokkopa kannattaa vastata. Ja seuraavassa viestissä että käy huomenna mökillä, minäkin voisin tulla. WTF.. enkö juuuri ollut ilmaissut etten tahdo nähdä. Onkohan ajatus toisessa päässä, että nyt kun olen "vähän mielistellyt" niin kaikki palaa ennalleen. Vaikka laitoinkin viestiä että menen grillaillee maggaraa muualle, niin ei se minulle enää vihoittele. Siis mitä vittua ? Todennäköisesti ihan mielenkiinnosta käyn. Mitä valheita saan kuulla tällä kertaa.

Työkaverini avasi puheenaiheen omasta menneisyydestään. Hänellä samankaltainen suhde taustalla, ja kertoi että siitä irtautuminen on äärettömän vaikeaa. En kyennyt tänään oikein kuuntelemaan, mutta tahdon kyllä jatkaa asiasta. Tahdon tietää, kuinka hän pääsi irti. 

Yksikään parisuhde ei ole ongelmaton, silti ympärilläni on paljon onnellisia pariskuntia. Mitä he tekevät toisella tavalla ? Mikä saa toiset suhteet onnistumaan ja toiset kuolemaan alkuunsa?