Särkee ja pakottaa hulluna joka paikkaa. Huolettaa, kuinka selviää. Paperilla laskut näyttäisi olevan selvitettävissä, mutta tiukille menee silti. Asuntoasiakin mietityttää. Lainaa voisi saada mutta haluanko sitoa itseäni tähän paikkakuntaan. Eikö olisi kuitenkin aika mahtavaa, jos saisin tiukalla budjetilla velkani maksettua vuoden loppuun mennessä (vuoden aiemmin kuin alunpitäen oli sovittu) mutta on niin monta muuttujaa. Tuleeko leikkaus, tippuuko tulotaso taas sen vuoksi ? Onko laskuja, joita en ole huomioinut ? Miten uuden opiskelun aloitus vaikuttaa tuloihin, matkoihin menee kuitenkin rahaa.Mitä lapset taas keksii tarvita? Millainen taistelu on taas kerran tulossa elatusavusta ?

Toivoisin että voisin jotenkin keskustella tuosta asuntoasiasta myös toisen osapuolen kanssa. Koska kyllä minä mietin sitäkin, että mitä olisi siitä mieltä ?

Läksi tänään mökille. Olen jostain syystä hirveän huolissani. Sanoinkin, että näytät niin levottomalta ja ahdistuneelta. Vähän samaa kuin aina ennen juopottelua, polttelee. Mutta myös muuta, en osaa sitä kuvailla. Yhdessä päivässä jollakin tavoin mies kurtistui samaan kokoon missä oltiin aiemmin. Hölmösti ilmaistu mutta en osaa sitä paremminkaan. Sovittiin kyllä, että menen huomenna sinne myös, vaikka totta puhuakseni minun ei oikeestaan tekisi mieli yhtään mennä tekemään mökille hommia kun itse kuitenkin nautin siitä paikasta todella harvoin nykyisellään. Ja minua väsyttää. Ihan hirveästi. Enkä ole saanut tehdä omia hommiani, koira pitäisi laittaa kuntoon viikonlopuksi, olisi pitänyt olla jo toista viikkoa sitten.. mutta kun en vaan ehdi. Sanoinkin, että olen ollut toisen kanssa todella paljon, että olethan huomannut sen ? Jännittää, millaisessa kunnossa on huomenna.