En jaksa ymmärtää

Huomasin sit jaamulla, että jaahas. Herra ei pysynyt kotona sitten. Soitinkin välittömästi että kotiuduit sitten. Yllättäen tavanomaisen uhmakkuuden sijasta oli katuva ja morkkista poteva mies. Ei kuulema ollut järkevin teko lähteä yökyliin, vaikka nukkuikin (omien sanojensa mukaan) sohvalla ja pesullakin kävi yksin. Edelleenkin, se vituttaa että kyllä kaikkialla muualla voi käydä, mutta minun luona ei. Ne on aika sormilla laskettavat kerrat kun meillä on voinut aikaa viettää. Onkohan meidän koti sitten niin- alcoholfree-zone"? Totesin, että kannattaisiko tuolle juomiselle tehdä jotain, oli itsekkin hetken samaa mieltä. kunnes, sitten alkoi tinkaaminen käytä kylällä.. Ehdotin, että oisihan se yksi aulis käyttäjä kunnes huokasi, ettei oikeesti jaksa SITÄ. Ei jaksa, että se jää sitten eikä lähde kulumallakaan. Muistan kyllä talvelta, että totesi naisen olevan vähän yksinkertainen. Mutta, sellainenhan olisi juuri täydellinen.No joo,senpä tietäs mikä on totta ja mikä ei. Voihan sanoa vaan että saa minut rauhoittumaan ja tiedä, mitä puhuu minusta!

Mutta, minut tahtoi lasuudenystävälle ja hänen perheelleen tutustuttaa. Oikein kysyi että tulenhan. Ei edes ajatuksena, että toisin jotain mukana, vaan että tulisin. Vaikken edustusnainen ole, niin edustusvaimokkeena ilmeisen kelvollinen, toisinaan.

Oli mukava tutustua, vaikkakin ristiriitaisin tunnelmin. Mitä minä täällä teen? 

Tyttäreni viestit päivällä: Äiti, tuu jo pois sieltä sä teet vaan olostas huonomman. ***** on valinnu sen ***** joten anna vaa olla..Ei tuohon oikein pystynyt tai pysty edelleenkään vastaamaan mitään järkevää.